lauantai 16. marraskuuta 2013

Hellouta hellou suomen kansa !
Jotkut jutut vaan yksinkertaisesti ihmetyttää miehissä;
Mitkä asiat teitä ihmetyttää miehissä ? Kommenttia !

15 kommenttia:

 1. Noi näyttely kohat on niiin hyviää , jatka samaanmalliin (y)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät ja joo jatkan ! Luulen että oon nyt löytäny tän oman tyylini tehdä videoita :3

   Poista
 2. Haha,määkää en tajuu miks kaikki ainaki mun tuntemat pojat ottaa ittestään kuvia alhaaltapäin :D mää en vaa tajuu sitä..

  VastaaPoista
 3. en ymmärrä ku sanotaa nyt vaikka enimmäkseen ala-aste ikäset pojat, kun ne alkaa niinku "tappelee" tai sillee hakkaa sitä toista niinku "kumpi on kovempi" tai yrittää vaa muute esittää muka jotai, siis mitää järkeä?! hei, ei tytöt kato sitä kui gangsta sää oot :D mut kyl meidänki luokkalaiset vielki vähän... tai no tietyt tyypit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä !! En oo koskaa ymmärtäny tota, ite en just tykkää jos hirveesti "hakkaa" muita.

   Poista
 4. Itekkään en ymmärrä kun ne ottaa niit kuvia alhaaltapäin :----D jotenkin naurattaa se asia... kuvakulma on vaan niin perseestä ettei muuta voi sanoa :D kaksari mukaan vaan mikäs siinä. Ja hei noi tummat hiukset sopii sulle niiiin paljon paremmin kuin ne toiset! oot tosi nätti. :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii'i :D Kiva kuulla, itekki oon samaa mieltä ! :) Voikiitos ♥

   Poista
 5. Mun on pitänyt miljoona kertaa tulla kirjoittamaan sulle kommenttia, mutta jotenkin se on aina jäänyt.. Nyt kuitenkin on pakko sanoa, että teet ihan huippu mahtavia videoita! Esim. tässäkin videossa tuli esiin just samoja asioita, mitä oon itekkin miettinyt! Ihanaa että joku jaksaa nähdä noin paljon vaivaa tekemällä noin kivoja videoita! :) Oon seuraillut sun blogia/vlogia nyt kohta parin vuoden ajan, ja täytyy kyllä sanoa että oon aina tykännyt, ja nyt se on vaan parantunut kokoajan! <3

  Sulla on muutes ihanat hiukset nykyään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa kuulla ! Varsinki se että tää blogi on parantunu :) Nykyään todellaki panostan enemmä videoihin, ennen en niinkää palljo paitsi markun ja mun, ainaki nykyää tuntuu siltä :) Jakiitos, itekki tykkään näistä hiuksista !

   Poista
 6. siis noi sun hiukset on niin ihanat! <3

  VastaaPoista
 7. Sä oot kyllä ihan mahtava :D Sun videoille, varsinkin noille näyttelykohille, saa nauraa vedet silmissä.

  VastaaPoista
 8. näytät tuossa videon alkukuvassa ihan cher lloydille ! :D
  Tosi ihana video mona taas ! Huomasin et sun tyyli muokata videoita on erilainen, esim saat nuo äänet tuollain yksinkeskusteluun. Mitä videon muokkausohjelmaa käytät ja miten osaat tehä noita? (:

  VastaaPoista